Incepand cu 20 iunie, poti cumpara bilete sau abonamente pentru cea de-a sasea editie Stufstock. Artistii anuntati pana in prezent sunt Apocalyptica, Deus, Air Traffic si Kultur Shock. Pretul biletelor variaza in functie de perioada cumpararii, in timp ce abonamentele au pret fix: 150 ron.

Online, biletele vor fi disponibile pe bilet.ro, eventim.ro si ticketpoint.ro. In Bucuresti, se pot achizitiona de la Green Hours, Flamingo Unirii, Flanco Dorobanti, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Music Shop Batistei si Victoriei, magazinele Carrefour.

Biletele se vand in toata tara in retelele de magazine Germanos, Carrefour, Diverta, Flamingo si Flanco. Incepand cu 27 iunie, biletele vor fi disponibile si în punctele de vanzare din Vama Veche, conform organizatorilor.

In functie de perioada in care iti iei biletul, acesta poate costa cu 20% mai putin. Pana la 10 augsut, biletele vor costa 60 ron, urmand cu dupa aceasta data pretul acestora sa creasca la 75 ron. Abonamentele vor avea pret fix de 150 ron, indiferent de data cumpararii.

Un abonament iti va oferi multiple intrari pe toata durata festivalului, in timp ce un bilet de o zi te va "fereca" langa spatiul scenei pentru intreaga zi, oferind o singura intrare la concertele din ziua respectiva.