Femeilor le place sa fie agatate, femeilor le place sa se lase greu atunci cand un barbat incearca sa faca asta, femeilor le place sa flirteze, sa fie admirate si sunt cam singurele creaturi care vor spune un "NU" ferm cand au genunchii moi din dorinta de a spune "da". Ridica intotdeauna cele mai absurde pretentii si vor mereu mai mult, fie ca e vorba de cumparaturi, pretendenti sau taclale. Vor cateodata si mai multa originalitate atunci cand le sunt facute avansuri si... ce capata? "Te-a durut cand ai cazut din rai?"

Situatie aleatorie #1: Iti plimbi cainele in parc si auzi din spate: "Ce caine frumos! Ce numar de telefon are?". Imposibil sa nu ti se fi dat niciodata aceasta replica. Bineinteles, cainii nu au numere de telefon, stiu, aici e si poanta. Ce tip sarmant si amuzant ai intalnit, fata! Singura mica problema e ca ai dat peste aproximativ cinci sute douazeci si trei de alti tipi care au mai cerut numarul de telefon al bietei potai.

Oricare alta situatie: in metrou, in club, pe strada, locul n-are nici o relevanta. Ti s-a intamplat probabil sa treci pe langa un barbat si sa urle: "Ceee? Mi-ai atins cumva fundul?!", sa-i spui ca nu si sa zica "La naiba!". De asemenea, ai auzit si "Tatal tau trebuie sa fie terorist, pentru ca tu esti o bomba!". Si "Am invatat cumva la scoli diferite impreuna?".

Sau poate "Draguta, ai cumva un fir de ata sa legam si noi doua cuvinte?". Bineinteles, "Mi-am pierdut numarul de telefon. Poti sa mi-l dai pe al tau?". Texte care mai de care mai rasuflate, mai tampite sau pur si simplu aberante. Cand, ce vor femeile? Un "Buna" e un inceput promitator, iar daca ar continua la fel de natural, cine stie, poate chiar ar ajunge undeva. Dar nuuu... Hai sa memoram cateva replici si sa le spunem in permanenta, poate intalnim vreo fata care tocmai a coborat din rata care a adus-o din varful muntelui.

Dragii mei, daca tot vreti sa porniti pe picior gresit, daca tot insistati sa va dati singuri cate un sut, daca tineti mortis sa va stricati orice sansa de a purta o discutie decenta, am cateva sugestii care va vor asigura inevitabila respingere, dar vor bucura o femeie care a avut o zi mohorata. Prostia bucura intotdeauna. Iata texte din categoria "Moartea pasiunii", ce gandesc femeile in realitate cand le aud si cum ar putea sa ti-o-ntoarca, moment in care te enervezi ca face pe desteapta si o bati.

"Semeni izbitor de mult cu mama". Nu ca mama ta ar fi urata, dar nu e o imagine cu care vreau sa fiu asociata. A nu se aplica femeilor peste treizeci si cinci de ani.

"Vrei sa-mi vezi colectia de timbre?". Imi imaginez ca esti un barbat deosebit de incitant, iar pasiunile tale denota o fire atat de dinamica si aventuroasa. Dar NU. Si nu am genunchii moi, dorindu-mi sa spun da, chiar NU.

"Stii, daca ti-as taia mainile, ai arata ca Venus din Milo." Iar tu, daca ti-as scoate ochii, ai arata ca Printul Fericit.

"Nu te supara, ai vreo boala? DA' VREI?!". Da, dau la schimb.

"Taica-tu e macelar? Ca ai niste halci misto de carne pe tine.". N-ai vrea o halca de carne peste ochi?

"Nu-ti fa griji pentru dintele meu lipsa. Scuip artistic.". Amice, ar trebui sa-ti faci tu griji pentru dintii pe care ii mai ai.

"Ochii tai au culoarea Bentley-ului meu.". Iar ai tai au culoarea spray-ului paralizant care e acum indreptat fix inspre ei.

"Daca ai fi o melodie, ai fi sigur un hit.". Iar tu o manea.

"Crezi in dragoste la prima vedere sau imi mai fac o data intrarea?". Da' ce-ar fi sa-ti faci iesirea?

"Avem un prieten comun care sa ne faca lipeala?". Nu.

"Te-am urmat pana acasa. O sa ma pastrezi?". La noapte se doarme pe pres, prietene!

"Chemati politia. Este ilegal sa arati asa bine.". La naiba, or sa descopere cadavrul ultimului tip care a incercat sa ma agate in portbagaj.

"Scuza-ma, am observat ca nu m-ai observat". Si asta nu-ti sugereaza nimic?

"Acum ca am aparut, mai ai doua dorinte." Plateste-mi sucul si dispari.

"Fii unica si diferita, spune DA!". Nu.

"Esti fata visurilor mele". Iar tu esti bestia din cosmarul meu recurent care vrea sa ma hacuiasca.

"Semeni foarte bine cu viitoarea mea prietena.". Pacat ca n-o sa fiu aici s-o cunosc.

"Vino sa locuiesti in inima mea ca nu cer chirie.". Mogosoaia? Sublim.

"O sa ma saruti sau trebuie sa mint in jurnal?". Lasa ca l-ai mintit si cand i-ai spus ca ai absolvit zece clase.

"Ai o harta? Ca m-am ratacit in ochii tai.". N-am.

"Pare un text de agatat si ma face sa arat ca un bou...". Este un text de agatat, iar tu esti un bou.

Si regina replicilor socante: "Daca ai fi un muc, te-as scobi prima.". Si daca tot faci asta, lipeste-ma de cea mai apropiata suprafata ca sa scap. Te rog.

Daca esti barbat si aplici regulat replici de agatat, permite-mi sa aduc un mic amendament atitudinii tale: Nu le mai folosi. Iti tai craca de sub picioare si iriti/amuzi duzine de demoazele. Iar daca esti de partea cealalta a flirtului si esti iritata/amuzata de eforturile vreunuia de a-ti intra in (diz)gratii, data viitoare cand iti spune ca ar merge pana la capatul Pamantului pentru tine, roaga-l sa se si stabileasca acolo. Va multumesc anticipat.