Sambata, 13 decembrie, s-a nascut Cezar, noul membru al familiei Stratan. Cleopatra, care va concerta la Sala Polivalenta pe data de 20 decembrie, ora 17:00, la exact o saptamana distanta, a decis sa ii dedice fratelui ei acest eveniment. De asemenea, Pavel Stratan pregateste un material de umor si satira pentru fiul sau.

Cu ocazia singurului concert din 2008 al Cleopatrei, au fost invitati si copii cu posibilitati financiare reduse, care nu-si permit sa-si cumpere un bilet la concertul ei. Este vorba de copii orfani, suferinzi, cu dizabilitati, care vor primi, astfel, un frumos cadou de Craciun.

In deschiderea spectacolului, Cleo va canta 4 piese de pe albumul “La varsta de 3 ani”, printre care si single-ul “Ghita”, impreuna cu 40 de copii talentati ce alcatuiesc corul “Stelutele Europei”. Din repertoriu vor mai face parte si piese de pe cel de-al doilea album al sau, intitulat “La varsta de 5 ani".

Biletele sunt puse in vanzare in reteaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, la magazinul Muzica, la Hard Rock Cafe, la Sala Polivalenta si on-line pe www.ticketpoint.ro. www.myticket.ro, www.bilete.ro. Pentru informatii suplimentare : 021/233.18.47.