De vreo trei zile, intr-una din cele mai complicate intersectii din Bucuresti, nu mai merg semafoarele. Este vorba despre intersectia dintre Vasile Milea si Splaiul Independentei, de la Carrefour Orhideea. Dar cum nimic nu se pierde in natura, ci totul se transforma, nefunctionarea semafoarelor a dus, daca-mi permiteti, la functionarea in exces a claxoanelor.

Va marturisesc ca nu am stat sa casc ochii la semnele de circulatie din respectiva intersectie, asa ca nu stiu cu exactitate cine are prioritate. Cert e, insa, ca toti cei care intra in intersectie considera ca ei au si isi manifesta insistent, cu ajutorul claxonului, intentia de a trece. Dar haideti sa nu fiu ipocrit si sa spun si partea buna a nefunctionarii semafoarelor in zona, parte pe care o puteti sesiza numai noaptea, cand nu mai stati un sfert de ora la semaforul de la iesirea din Regie spre Grozavesti, din simplul motiv ca el, semaforul, nu este aprins.

Ce-i drept, si criza economica are un mare merit aici (dupa cum a observat si taximetristul care ma ducea acasa): n-ati observat cumva ca, in ultima vreme, s-a cam potolit traficul din Bucuresti? Poate ca nu-i asa rea nici criza asta...

www.mantzy.wordpress.com