Considerata revelatia anului 2008, trupa The Ting Tings va urca pe scena B'ESTFEST pe 4 iulie. In cadrul festivalului mai concerteaza The Killers (1 iulie, "Ziua Zero" a festivalului), Motorhead si Moby (2 iulie), Franz Ferdinand (3 iulie), Manowar si Holyhell (5 iulie, "Aftershock"). Festivalul se va desfasura in perioada 1 - 5 iulie, in aer liber, in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti.

Lansat anul trecut, albumul de debut al formatiei The Ting Tings, We Started Nothing, s-a pozitionat inca de la lansare direct pe primul loc in topurile din Marea Britanie, materialul inregistrand vanzari de peste 1 milion de unitati in lumea intreaga. Trupa a luat fiinta in 2007, in Salford, cand Katie White si Jules De Martino, dezamagiti de experientele anterioare prin capcanele industriei musicale, au decis sa puna bazele unui duo. Primul single al trupei, That's Not My Name a ajuns un adevarat hit, transformand The Ting Tings intr-una dintre cele mai in voga trupe de pe scena muzicii electro-pop din Marea Britanie.

Dupa un show captivant pe scena de deschidere a festivalului Glastonbury, in vara anului 2007, trupa a inceput sa lucreze la noi piese, single Fruit Machine fiind lansat in toamna lui 2007, urmat de "Great DJ" in martie 2008, Shut Up and Let Me Go (premiat cu disc de aur in SUA) si Be The One.

Tot in 2008 Katie si Jules au fost recompensati cu premiul pentru cel mai bun videoclip din Marea Britanie la premiile MTV Music Video Awards, precum si premiile Best Festival Pop Act, Best Newcomer si Anthem of the Summer (pentru That's Not My Name) la gala Festival Awards. Ca si o reconfirmare a succesului trupei, concertele The Ting Tings din toamna trecuta s-au transformat in cel mai rapid vandut turneu al sezonului.

The Ting Tings - Shut Up And Let Me Go

Biletele valabile pentru o zi de festival, valabile doar pentru ziua de festival pentru care sunt cumparate (''Ziua Zero'', zilele 2, 3 sau 4 iulie) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in magazinele Diverta. Pretul unui bilet este de 110 lei, pana la data de 1 aprilie; 130 lei in perioada 2 aprilie - 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare.

Abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie, sunt disponibile doar in pre-sale si costa 270 lei, iar biletele pentru B'ESTFEST AFTERSHOCK sunt disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 lei si 150 lei (Zona A, din fata scenei).

B'ESTFEST a ajuns deja la a treia editie si se va desfasura anul acesta in perioada 1-5 iulie, in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Emag!c Entertainment.