Desi turneul Iris a fost anulat din cauza problemelor de sanatate pe care le are Cristi Minculescu, formatia va sustine concertul din 2 martie, de la Teatrul National Bucuresti. Tot de Martisor va canta si trupa Phoenix, alaturi de Mony Bordeianu. Legendara formatie va prezenta la Timisoara albumul "Back to the future".

Cristi Minculescu, in varsta de 50 de ani, sufera de o boala ereditara, polichistica hepato-renala. Solistul Iris s-a aflat in Germania saptamana trecuta, pentru o serie de analize in vederea unui transplant de ficat. Cel mai probabil, donatorul va fi Rodica Minculescu, insa data operatiei nu a fost stabilita deocamdata. O ultima analiza urmeaza a fi facuta saptamana aceasta, cand medicii vor stabili marimea portiunii de ficat ce ii va fi transplantata lui Cristi Minculescu.

Pentru ca starea solistului este buna, concertul programat la Bucuresti pe 2 martie nu a fost suspendat. Formatia Iris va canta alaturi de soprana Felicia Filip cu incepere de la ora 19:00.

Biletele pentru "Concertul de Martisor" costa, in functie de pozitia in sala, 150 RON, 100 RON sau 50 RON si pot fi achizitionate de la casieria TNB, sau online de pe bilete.ro si blt.ro.

Iris & Felicia Filip - Baby (live @ Iris Athenaeum 2000)

Phoenix si Mony Bordeianu vor sustine un concert la Sala Olimpia din Timisoara, pe data de 1 martie. Prezentarea albumului "Back to the Future" va avea loc cu incepere de la ora 19:00, anunta site-ul oficial Phoenix.

Phoenix & Mony Bordeianu - Stiu ca ma iubesti si tu (live @ Cluj, 29 ianuarie 2009) - prima piesa inregistrata de formatia Phoenix

Phoenix & Mony Bordeianu - Touche, Touche (live @ Cluj, 29 ianuarie 2009)