Clujenii de la The Mushroom Story isi vor lansa primul album, intitulat Party Animals INC, in club Fire, pe data de 15 martie, de la ora 20:00. Invitati speciali sunt Eloize. Costul unui bilet este de 15 lei, informeaza un comunicat de presa remis de Fire Club.

The Mushroom Story este o formatie care abordeaza diferite stiluri muzicale: desi la baza se afla funk-ul, exista si influente din hip hop, punk, hardcore, alternative, indie, pop. Trupa considera ca stilul abordat de ei este alternative funkcore.

Trupa s-a format in 2004, iar doi ani mai tarziu s-a ajuns la componenta actuala: Laci - chitara, Alex - bass, Nono - tobe, Paul - voce. Primul concert in aceasta componenta a avut loc pe 12 martie 2006, in deschiderea celor de la Omul cu Sobolani.

In 2007, The Mushroom Story a participat la Coke Live in cadrul concursului Manifest Yourself, unde a fost aleasa castigatoare pentru MYM 3. Trupa a mai cantat in cadrul Rock La Mures, la festivalul Peninsula si la Stufstock (dupa prestatia pe scena mica, formatia a ajuns pe scena mare).

In 2008, The Mushroom Story a concurat in finala Manifest Yourself, alaturi de alte noua formatii, castigand locul I. In vara aceluiasi an, cei patru membri au terminat de inregistrat primul album si spera ca lumea care va asculta albumul va intelege “what the mushroom story is all about”.

Paul, vocalistul trupei The Mushroom Story: "Sa faci parte din Mushroom Story inseamna pentru noi: sa repeti intr-o casa veche de peste o suta de ani care se poate prabusi în orice moment peste tine, pe niste scule 5th hand care se ard zilnic, sa canti in orice loc ai ocazia, sa cunosti multa lume, sa iti faci mereu prieteni noi, sa raspandesti atitudinea pozitiva, sa tranformi orice concert intr-un party, sa bei cat mai multe beri (dar sa-ti ramana si bani sa te intorci acasa), sa-i ceri tigari lui Peter (tatal lui Nono) in mod constant si in final sa nu-ti faci planuri mari de viitor, dar sa fii pregatit pentru orice".

The Mushroom Story - Devils Rejects of Funk (live @ Stufstock 2007)

The Mushroom Story - What the Fuck!? (live @ Clubul Taranului Roman)