Artista galeza Duffy va concerta pentru prima oara in Romania vineri, 26 iunie, de la ora 20:00, la Orange PrePay Party. Evenimentul va avea loc pe plaja H2O din Mamaia si face parte din turneul de promovare a albumului Rockferry, informeaza organizatorii. Intrarea este libera.

La un an de la lansare, artista de origine galeza Aimee Anne Duffy (cunoscuta sub numele de scena Duffy) se bucura de aprecierea criticilor muzicali si a fanilor din intreaga lume, care au cumparat peste 5,5 milioane de discuri. Duffy, care implineste 25 de ani cu doar 3 zile inaintea concertului din Romania, a primit recunosterea internationala odata cu decernarea premiului Grammy pentru "Cel mai bun album pop” si a altor 3 Brit Awards pentru "Cel mai bun debut”, "Cea mai buna voce feminina” si "Cel mai bun artist britanic”.

Fanii vor putea fredona impreuna cu Duffy hituri precum Mercy, Rain On Your Parade, Serious sau Warwick Avenue, piesele fiind incluse pe album Rockferry.

Concertul artistei face parte din seria evenimentelor muzicale Orange PrePay Party, incepute in 2007. De-a lungul anilor Orange a adus in fata publicului din Romania trupe si artisti internationali de renume, precum Placebo, Muse, Sugababes, Akon sau Bob Sinclar.

Vezi aici site-ul oficial al artistei si pagina de myspace.