Vineri, 22 mai, in clubul Silver Church din Capitala, The Amsterdams si-au lansat primul disc, un material despre "primul sarut, prima deceptie, prima tigara fumata pe ascuns, prima bere cu prietenii sau prima melodie care ti-a placut asa de mult incat ti-a schimbat viata". Invitatul-surpriza al serii a fost Doru Trascau, frontman-ul trupei AB4.

Vineri, la ora 22:00, formatia The Amsterdams a pornit, alaturi de un Silver Church plin, intr-o incursiune de aproape doua ore prin "adolescenta" lor muzicala.

"O sa cantam piese pe care nu le-am mai cantat de vreo trei ani si pe care nici n-o sa le mai cantam", ne-a avertizat Andrei Hategan, solistul trupei.

De altfel, concertul a fost structurat in ordine cronologica, fiind interpretate si piese alaturi de fosti membri ai formatiei. In prima formula The Amsterdams, cu Vlad (tobe) si Dan (bass), au fost cantate pieseleTeacher Mother Secret Lover si Where To Go ("una dintre primele trei piese ale noastre, sau ceva").

Au urmat Planes, Sandra You're Man si Petrolize All Mice, cantate alaturi de Ovidiu (chitara), Augustin (bass) si Alex (ales dupa ce fusesera probati alti 13 tobari), pentru ca restul serii sa ofere piese de pe albumul Adolessons.

Printre melodiile oferite nu au lipsit Chased By The Housewives (care beneficiaza de un videoclip lansat de curand), Autobahn Sleeping Machine ("o piesa de drum lung"), dar mai ales Suffering And Surfing, cantata alaturi de Doru Trascau, membru al formatiilor AB4 si The Monojacks.

Setlist-ul concertului de lansare a primului album The Amsterdams

The Amsterdams The Beginnings

Where To Go

Teacher Mother Secret Lover

The Amsterdams cu Alex

Planes

Sandra You're A Man

Petrolize All Mice

The Amsterdams Tracklist "Adolessons"

Intro

Fireworks

Chased By Housewives

Taking Care Of Anna

Autobahn Sleeping Machine

Lights Out

Take The Cars Out

Suffering And Surfing (feat. Doru Trascau - AB4)

Apple

Laika

Academy Of Broken Hearts

Country

Burial Ground For Two