Joi, 3 septembrie, Palatul Ghika va gazdui o Seara Exclusiva Leonard Cohen cu participarea trupei, de la ora 21:00. Accesul la eveniment se poate face pe baza invitatiilor VIP la concert, informeaza Events. Artistul canadian va sustine un concert pe 4 septembrie, pe Stadionul Tineretului, de la ora 20:00.

Palatul Ghika se afla pe Strada Doamna Ghica, Nr. 5. Rezervari se pot face aici.

Leonard Cohen va concerta in Romania vineri, 4 septembrie, pe Stadionul Tineretului (Iolanda Balas Soter), dupa ce initial trebuia sa cante in Piata Constitutiei.

Concertul artistului canadian va dura trei ore, cu o pauza de 25 de minute. Spectacolul are loc pe Stadionul Tineretului Iolanda Balas Soter, Bd. Marasti nr. 26, sector 1, langa stadionul Arcul de Triumf, unde a avut loc concertul de anul trecut.

In ziua concertului, in Piata Constitutiei vor exista autobuze catre Stadionul Tineretului Iolanda Balas Soter, puse la dispozitia celor care nu au aflat la timp de schimbarea locului unde se va desfasura evenimentul. Transportul este gratuit. Accesul in autobuze se va face pe baza biletului de intrare la concert. Autobuzele vor circula in intervalul 17:30 - 19:30 (ultima plecare din Piata Constitutiei). Accesul pe stadion este permis incepand cu ora 17:30.

Concertul va incepe la 20:00, pentru a permite si ultimilor spectatori care vin cu aceste autobuze sa ajunga la spectacol. La solicitarea artistului, ca si anul trecut, organizatorii roaga publicul sa se abtina de la fumat in incinta stadionului.

Canadianul va fi acompaniat pe scena de Sharon Robinson si Webb Sisters (backing vocal), Roscoe Beck (chitara-bas), Neil Larsen (clape & acordeon), Bob Metzger (chitara electrica si acustica), Javier Mas (chitara acustica), Rafael Gayol (percutie) si Dino Soldo (saxofon, clarinet, clape).

Alte precizari legate de concertul sustinut vineri de Leonard Cohen gasiti aici.