Concertul pe care formatia Simple Minds urma sa il sustina la Sala Palatului din Capitala, pe 20 noiembrie 2009, a fost amanat. Spectacolul a fost reprogramat pentru inceputul anului 2010, din cauza turneului extrem de incarcat al trupei, informeaza organizatorii. Simple Minds a fost votata cea mai buna trupa live de prestigioasa revista Q.

Biletele achizitionate raman valabile pentru noua data a concertului, care va fi comunicata in urmatoarele patru saptamani. Cei care doresc sa isi recupereze banii o pot face apeland la punctele de vanzare de unde au cumparat biletul.

D&D East Entertainment doreste sa precizeze ca show-ul celor de la Simple Minds nu a fost anulat, ci va fi reprogramat cel mai probabil in luna februarie sau in luna martie 2010.

Infiintata in 1978 la Glasgow, Scotia, trupa Simple Minds se poate mandri cu 20 de piese care au ajuns in Top-urile 20 internationale de-a lungul vremii. In cele peste trei decenii de cariera, formatia a inregistrat vanzari de aproximativ 35 de milioane de albume si cinci discuri ajunse pe locul 1.

In prezent, trupa este compusa din membrii fondatori Jim Kerr (voce), Charlie Burchill (chitara), Mel Gaynor (tobe), Eddie Duffy (bas), Andy Gillespie (clape/ programare), Mark Taylor (clape).