Cu ocazia sarbatoririi a 19 ani de cariera, formatia Directia 5 va sustine un concert acustic joi, 22 octombrie, la Sala Palatului din Capitala, de la ora 19:30. In cadrul evenimentului Panoramic vor fi prezentate si piese de pe noul album, intitulat Directia 5 - Live In Studio. Cei mai norocosi 200 de fani vor putea urmari concertul de pe scena, informeaza organizatorii.

Concertul va fi unul acustic, iar decorul va recrea atmosfera intima specifica unui unplugged pentru prieteni. In sustinerea ideii spectacolului si din dorinta trupei Directia 5 de a-i avea pe fani cat mai aproape, nu mai putin de 200 de iubitori ai muzicii lor vor putea urca pe scena in niste gradene special amenajate pentru a putea urmari show-ul live. Astfel, fanii vor avea ocazia sa vada tot ceea ce se intampla in timpul unui concert live si ii sa privesca pe instrumentisti de aproape.

Directia 5 sarbatoreste 19 ani de existenta, dintre care 12 in actuala formula: Marian Ionescu (bass), Cristi Enache (voce), Niculae Damalan (chitara) si Marius Keseri (tobe). Cei patru vor interpreta piese de pe noul lor album Directia 5 - Live In Studio.

Vezi aici site-ul formatiei Directia 5.

Biletele pentru concertul Panoramic costa intre 30 si 150 de lei si s-au pus in vanzare in retelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Magazinul Muzica, Casieria Salii Palatului si on-line pe: www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro, www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro. Evenimentul este organizat de Cat Music/Media Services.

La sfarsitul lunii mai, Directia 5 a lansat primul album Best Of. Printre invitatii surpriza ai evenimentului s-au aflat Delia Matache si Paula Seling, dar si Toni Seicarescu, fost solist al trupei. Detalii aici.