Pentru prima data la Hard Rock Cafe, formatia Desperado va concerta luni, 19 octombrie, de la ora 20:30, pentru o seara Blue Monday cu influente country, informeaza organizatorii. Cu ocazia evenimentului Country Rose vor fi cantate piese ale unor artisti ca Johnny Cash, Woody Guthrie sau Willie Nelson. Gazdele serii vor fi Florian Lungu si Mike Godoroja.

Trupa Desperado este formata din: Sandy Deac (voce, chitara, keyboards); Kovacs Laszlo (chitara); Calin Pop (chitara, voce); Kabai Gerhardt (bas, voce); Ovidiu Cristian (tobe).

In decembrie 2009, trupa va implini 11 ani de existenta. Numele "Desperado" il datoreaza grupului Eagles, care a lansat o piesa cu aceasta denumire, in care este descrisa o gasca de oameni fara capatai. In limbaj anglo-american, termenul "desperado" este atribuit aventurierilor, scandalagiilor, vesnic pe drumuri si intr-un permanent conflict cu cei din jur.

Discografie Desperado: Promit ca nu mai beau (2000), Oameni de treaba (2001), La fel ca tata (2003), Greatest Shits (2004), Raspundem ascultatorilor (2007).

Pretul unui bilet pentru concertul Desperado de la Hard Rock Cafe este de 25 RON.

Vezi aici site-ul trupei Desperado.