E atit de frig afara ca Santorini-ul Mihaelei Coman, director Humanitas Multimedia, imi tine de cald. Cititi-va insula pe care o veti cuceri la vara. Iata visul si iata drumul.

  • Am visat la Santorini, nu stiu de unde si pana unde, din vreun film, din vreo carte postala, imi intrase in cap ca e cea mai frumoasa insula din lume. Casele inghesuite, strazile inguste, treptele tocite, plajele lungi, vulcanul, pustiul marii de jur imprejur. Insula in alb si albastru, care inghite toate culorile lumilor florilor si turistilor, trebuia sa ma primeasca si sa ma ascunda, macar o saptamana dintr-o vara.
  • Am strans cateva sute de euro (ma pricep sa traiesc cu bani putini), am luat BlueAir, am ajuns in Creta, am dormit o noapte in zgomotul grecilor insomniaci si cheflii, a doua zi am luat un vapor, care m-a leganat, m-a ingretosat, m-a facut sa-nteleg ce-i ala rau de mare si gata, am ajuns in portul din laguna-crater de vulcan din Santorini. In fata muntele, zid drept, pe care autocarul s-a incapatanat sa-l urce pe serpentine, luand curbele in varf de ac deasupra haului.

Citeste mai mult si comenteaza pe blogul lui Eugen Istodor.