Formatia nord-irlandeza Therapy? va concerta joi, 26 august, pe Weekend Main Stage, incepand cu ora 23:00, in cadrul festivalului Peninsula 2010, informeaza organizatorii. Peninsula Festival se va desfasura intre 26 si 29 august, la Targu Mures.

Therapy?Foto: myspace.com/therapyquestionmark

Trio-ul de metal alternativ (cu accente de punk), condus de Andy Cairns, a aparut pe scena in 1993, cu piesa Screamager, care a fost urmata de albumele de succes Troublegum si Infernal Love, in decurs de doar doi ani.

Melodiile Nowhere si Diane fac parte din hiturile anilor '90, in acea perioada trupa fiind nominalizata la un premiu MTV European Music Awards pentru cel mai bun album.

Vezi aici site-ul trupei Therapy? si pagina de myspace.

Tot in prima zi a festivalului, Chris.SU va asigura "warm-up"-ul la Terasa Kiss pentru Sub Focus, si va continua petrecerea si dupa setul britanicului. Pentru ziua de vineri, la Terasa Kiss, warmp-ul Nero (UK) va fi un set al lui DJ Mastif (HU). Dupa Nero va urma o petrecere marca Dom&Roland, Klute & Stamina MC.

In ultima seara, pe Terasa Kiss, pentru Dub FX warm-up-ul il va asigura DJ Madd (HU), iar dupa concertul trubadurului australian, pe scena urca Statik (HU).

Cele mai proaspete stiri Peninsula pot fi vizionate pe site-ul oficial al festivalului, la www.peninsula.ro.

Vezi aici programul festivalului Peninsula 2010.

Biletele pentru Festivalul Peninsula se gasesc in reteaua Eventim si pe site-ul www.eventim.ro. Un bilet valabil pe toata durata festivalului costa 199 de lei, iar un bilet de o zi costa 80 de lei. Incepand cu prima zi a festivalului, biletul valabil o zi va costa 100 de lei.