​Dupa un an de pauza, B’ESTFEST revine in 2011 cu o noua imagine. Cea de-a patra editie se va desfasura in perioada 1-3 iulie, inlocuind "betoanele din centrul capitalei pe iarba verde din nordul orasului", la 10 minute de Piata Presei Libere, informeaza organizatorii.

public - B'ESTFEST Ziua 1Foto: Alex Barbulescu

"Pe malul unui lac umbrit de salcii", o suprafata verde de aproximativ 10 hectare urmeaza a fi transformata in B’ESTFEST CAMP. B’ESTFEST va dispune incepand din acest an si de un spatiu de campare destinat publicului, intr-o zona in care vor exista toate facilitatile necesare pentru un "summer camp”.

Conform Emagic, festivalul va beneficia de o scena principala si mai multe arene secundare, publicul avand la dispozitie o varietate mult mai larga de experiente festivaliere, de la concerte la expozititii neconventionale, ateliere de creatie, spatii de relaxare, jocuri si targuri cu produse handmade, completate de zone de terase, baruri si restaurante.

Scena principala va functiona pana dupa 12 noaptea, urmand a exista si zone de entertainment care vor activa pana dimineata.

"Din 2007 pana acum prietenii apropiati si cei din randul publicului fidel ne-au tot rugat sa mutam B’ESTFEST de pe betoane, pentru ca un festival inseamna mai mult decat o serie de concerte, este o experienta a libertatii neingradite. Asa ca am profitat de pauza din 2010 sa regandim conceptul de B’ESTFEST si am luat decizia ca anul acesta sa-l mutam intr-un spatiu intins, cu iarba verde, si sa-l aducem astfel mai aproape de sufletul publicului tanar, pentru care un festival inseamna in primul rand oportunitatea de a fugi de cotidian intr-un spatiu creat special pentru el”, spune Laura Coroianu, CEO Emagic.

Biletele pentru cea de-a patra editie B’ESTFEST vor fi puse in vanzare in curand, mai multe detalii despre programul festivalului urmand a fi anuntate in perioada urmatoare.