Actrita americana Gwyneth Paltrow a fost desemnata miercuri "cea mai frumoasa femeie din lume" de catre revista People, scrie AFP.

Actrita in varsta de 40 de ani, casatorita cu liderul grupului britanic Coldplay, Chris Martin, este mama a doi copii in varsta de 7 si 8 ani si este in prima campanie de promovare a superproductiei hollywoodiene "Iron Man 3".

Gwyneth Paltrow, Oscar pentru cea mai buna actrita in 1999 pentru "Shakespeare in love", isi imparte timul intre publicarea unei carti de bucate si parteneriatul cu Tracy Anderson, star al fitness-ului si al gimnasticii in Statele Unite.

"Sunt foarte fericita ca nu mai am 20 de ani", a declarat ea, pentru revista People. "A fi mama si a trai o experienta atat de plina de satisfactii ma face sa accept ideea de a imbatrani, este un cadou zilnic".

Actrita blonda cu ochi albastri, nascuta la Los Angeles, spune ca se simte "mai bine proportionata astazi" decat atunci cand avea 20 de ani. "Asa e, ma simteam mai bine in costum de baie inainte sa am copii. Dar cred ca cel mai bun lucru, imbatranind, este sa te accepti asa cum esti".