​​Mihaela Radulescu a starnit reactii dure din partea unor vedete media, ca urmare a postarii de pe blogul sau referitoare la comunitatea gay. "Mihaela Radulescu jigneste niste oameni care nu au gresit cu nimic!", scrie Andreea Raicu pe blogul sau. ”Anormal”, Mihaela? Cine esti tu sa spui ce e normal si ce nu?", intreaba Bendeac pe Facebook.

Mihaela RadulescuFoto: AGERPRES

"M-am revoltat şi mi s-a ridicat părul de bursuc pe ceafă. Am început să urlu, dar m-am uitat la Mircea Zara, care era mai calm aşa, şi el a zis că nu o recunoaşte. Nici eu nu o recunosc. Noi trei lucram împreună în 1994. Nu e ea! Cine ştie ce o mânca. Oare mi se pare mie că nu mai înţeleg nimic din tot ce se întâmplă", a spus Teo la emisiunea ei, citata de Click.ro.

Mihai Bendeac i-a adresat Mihaelei Radulescu o scrisoare deschisa pe Facebook in care o critica pentru mesajul sau.

”Anormal”, Mihaela? Cine esti tu sa spui ce e normal si ce nu? Coperta revistei in care te sarutai cu Daniela Nane era, de fapt, un semn de lupta a ta cu homosexualitatea, banuiesc. Era o coperta cu mesaj social.

Mai, Mihaela.. In industria asta a nostra, a showbiz-ului, sunt foarte multi gay. La machiaj, la par, la costume, in balet. Si pe afara. Ma rog... Nu importanti. Elton John, baiatul ala de era solist la Queen, ma rog... Nu ai vrea tu sa te retragi din acest mediu al anormalitatii? Cred ca Patriarhul Daniel te-ar primi cu bratele deschise in BOR. Ca le poti aduce imagine, bani..

In incheiere, iti reamintesc ce te-am rugat. Pune mana pe o carte si documenteaza-te despre aceste doua uriase descoperiri/intrebari: ”double slit experiment” si ”bosonul Higgs”. Apoi, hai sa mai vorbim despre ”anormalitate”. Intreaga scrisoare o puteti citi aici.

Si Andreea Raicu a scris pe blogul sau: “Recentele postari de pe contul de Facebook detinut de Mihaela Radulescu m-au intristat si socat in acelasi timp si m-au facut sa-mi aduc aminte de ea, asa cum am cunoscut-o eu. Incerc sa inteleg ce se intampla…

Mihaela Radulescu pe care o cunosc eu nu ar fi facut niciodata aceasta insiruire, nu ar fi pus semnul egal – asa cum reiese din postarea ei – intre un terorist si un gay!

E grav ca ea trateaza cu atata desconsiderare niste oameni, niste suflete, ca persista in acest comportament discretionar si nu realizeaza ca e dreptul fiecaruia sa aleaga cu cine isi imparte viata! Discriminarea pe motive de orientare sexuala e nedemna de orice om, indiferent daca e persoana publica sau nu! Pur si simplu nu poti ataca un om in functie de ceea ce el iubeste! (...)

Ceea ce mi-a mai dat un motiv in plus sa scriu acest text este mesajul pe care mi l-a trimis un bun prieten, membru al comunitatii LGBT.

“Ca <> tin sa precizez ca ce m-a deranjat nu e ceea ce a spus, ci faptul ca ea nu intelege ce a spus si ce efect pot sa aiba cuvintele ei. Mesajul ei ca persoana publica ajunge peste tot si nu isi da seama cat de rau poate sa faca unor oameni, adolescenti care oricum au probleme cu ceea ce simt si au si nenorocul sa nu locuiasca intr-un oras mare!”

Exact asta e problema: Mihaela Radulescu jigneste niste oameni care nu au gresit cu nimic!“