Cantareata trupei Spice Girls, Victoria Beckham va aparea goala pe o colectie de tricouri a designerul Marc Jacobs. Jacobs, in varsta de 44 de ani, a convins-o pe Beckham sa fie imaginea colectiei sale de primavara/vara a anului 2008, iar apoi a rugat-o sa se dezbrace pentru o cauza nobila, informeaza showbizspy.com

Victoria (33 de ani), cunoscuta ca "Posh Spice", va urma astfel exemplul unor staruri precum Julianne Moore, Dita Von Teese si Naomi Campbell, care au aparut nud pentru colectia anului 2006 a designerului.

Se pare ca din vanzarea acelei colectii de tricouri s-au strans in jur de 60 000 de dolari, suma ce a fost donata bolnavilor de cancer de piele. Creatorul se asteapta ca aparitia nud a Victoriei Beckham sa aduca o suma mult mai mare.

O persoana apropiata cantaretei piesei "Spice Up Your Life" a declarat: "Victoriei ii plac foarte mult hainele create de Marc, insa nu s-a obisnuit inca cu ideea ca va trebui sa se dezbrace. Marc a facut tot posibilul sa o convinga, iar Victoria nu a putut sa nu cedeze cand a aflat ca acest lucru este pentru a ajuta oamenii cu probleme. Fotografia pe care ea si Marc au ales-o este minunata - sexy si de bun-gust."

Tricourile vor fi vandute in magazinele lui Marc Jacobs, la pretul de 20 de dolari.