Nu se stie daca Jennifer Aniston ii mai poarta vreun resentiment lui Brad Pitt. Totusi o incearca un sentiment de satisfactie avand in vedere ca, potrivit declaratiilor acordate de un apropiat publicatiei US Weekly Magazine, Jennifer ar fi spus ca "este o chestiune de karma", citeaza Agerpres.

Jennifer Aniston, fosta sotie a lui Brad Pitt, ar fi declarat apropiatilor ca, "desi nu i-a dorit raul, a stiut ca ceva se va intampla mai devreme sau mai tarziu", potrivit unui articol online publicat de ziarul ABC.

Aniston care in ultimul timp a trebuit sa dezminta numeroase zvonuri ca ar fi insarcinata, s-a simtit mereu vizata cand au existat informatii privind o criza in cuplul Angelina-Brad.

Prin urmare, dupa informatia publicata de TMZ ca Angelina i-a cerut divortul lui Brad Pitt, Jennifer a devenit marea protagonista a retelelor unde au curs glumele la adresa ei, fosta actrita din 'Friends' devenind un 'trending topic' pe Twitter.

Trebuie amintit ca Aniston si Pitt au fost casatoriti intre 2000 si 2005, iar despartirea lor a fost indelung comentata, in dezavantajul lui Jennifer, care fusese parasita de Brad pentru Angelina Jolie. Dupa ce Pitt si Jolie si-au spus oficial "da", Aniston s-a declarat convinsa ca Brad are ceea ce a meritat.

"Stiam ca Angelina nu este menita lui. Este o persoana prea complicata pentru el. El este un tip destul de simplu", spus Jennifer apropiatilor ei, subliniind ca este mana destinului.

Actrita, care in prezent este casatorita cu Justin Theroux, i-a dorit tot binele lui Brad si multa fericire in noua etapa a vietii sale.