Vesti proaste pentru Paris: bunicul ei, magnatul Barron Hilton a anuntat ca isi va dona 97% din avere, lasandu-i "pe uscat" pe copiii si nepotii sai.

Conform nydailynews.com, decizia lui Barron face ca Paris sa ramana cu circa 5 milioane de dolari, din cele 100 pe care le detinea pana acum. "Familia va fi distrusa, mai ales Kathy (n.r. mama lui Paris)", a declarat unul dintre prietenii familiei Hilton. "Este posibil ca o parte din familie sa conteste testamentul in instanta, insa procesul se va prelungi la nesfarsit", mai spune sursa.

Averea lui Barron Hilton este estimata la 2,3 miliarde de dolari, incluzand cele 1,2 miliarde pe care le-a obtinut din vanzarea lantului hotelier Hilton si al celui de cazinouri Harrah. 97% din suma va fi donata fundatiei Conrad N. Hilton, aceasta fiind fondata de tatal lui Barron si avand ca scop educarea copiilor cu deficiente vizuale, adapostirea persoanelor cu handicap mental si aprovizionarea cu apa potabila a anumitor zone din Africa.

Paris - care castiga anual milioane de dolari de pe urma aparitiilor sale in presa - nu a comentat pana acum decizia bunicului ei.