Miliardarul australian James Packer, iubitul cantaretei Mariah Carey, a parasit-o pe artista dupa aproape un an de la logodna cuplului, din cauza "cheltuielilor extravagante" ale acesteia si a faptului ca interpreta americana a acceptat sa apara intr-un reality-show, potrivit unor surse citate de presa internationala, noteaza News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Revista australiana Woman's Day afirma ca mogulul australian, in varsta de 49 de ani, a luat decizia de a desparti de Mariah Carey din cauza reality-show-ului "Mariah's World" si a stilului de viata exorbitant adoptat de diva americana.

"Totul s-a terminat", a dezvaluit un prieten al miliardarului australian. "James avea deja rezerve foarte mari fata de noul reality-show al lui Mariah si fata de faptul ca ea parea sa fie dispusa sa prezinte vietile lor in fata lumii intregi", a adaugat aceeasi sursa.

Potrivit aceleiasi reviste, James Packer i-a permis cantaretei Mariah Carey, in varsta de 46 de ani, sa pastreze inelul de logodna - cu un diament in valoare de 10 milioane de dolari - pe care i l-a oferit la o petrecere privata organizata la New York in luna ianuarie, dupa o relatie de 12 luni.

Potrivit altor surse, familia lui James Packer nu ar fi aprobat relatia celor doi, iar Mariah Carey a refuzat sa asiste la petrecerea organizata cu ocazia celei de-a 50-a aniversari a lui Gretel, sora cea mare a lui James, organizata la Sydney, in urma cu cateva luni.

"Atunci cand ea a refuzat sa mearga in Australia la petrecerea organizata de ziua de nastere a lui Gretel, a aparut multa tensiune in familie. Mama lui ura sa auda numele ei, iar prietenii apropiati ai lui James nu au crezut niciodata ca ei se vor casatori", a dezaluit o sursa.

Alte surse au sugerat ca stilul cheltuitor al cantaretei l-a ingrijorat pe miliardarul Packer.

"James este foarte generos, insa Mariah duce cheltuielile la un cu totul alt nivel".

Relatia cantaretei cu magnatul australian a intrat in atentia presei internationale in iunie 2015, cand cei doi au fost vazuti pentru prima data in public, cu ocazia unei croaziere pe un iaht privat, in Marea Mediterana.

Mariah Carey si James Packer au fost casatoriti fiecare de doua ori.

Mariah Carey a fost casatorita cu producatorul muzical Tommy Mottola, in perioada 1993 - 1997, si cu rapperul Nick Cannon, in perioada 2008 - 2015. Artista si Nick Cannon au impreuna doi copii, gemenii Moroccan si Monroe, care s-au nascut pe 30 aprilie 2011.

James Packer a fost casatorit cu Jodhi Meares, in perioada 1999 - 2007, si cu Erica Baxter, in perioada 2007 - 2013. Magnatul australian are trei copii cu cea de-a doua sotie - Indigo, nascuta pe 27 iulie 2008, Jackson Lloyd, nascut pe 1 februarie 2010, si Emmanuelle Sheelah, nascuta pe 22 septembrie 2012.