Dupa ce au dat startul modei adoptiilor la Hollywood - printre ale carei "victime" se numara Meg Ryan si Sharon Stone - Brad Pitt si Angelina Jolie intentioneaza sa mai infieze o fetita din Africa. Ea va creste alaturi de ceilalti trei copii adoptati pana acum de cunoscutul cuplu.

Fratele Angelinei a dezvaluit intentia cuplului de a mai infia un copil in acest an: "isi construiesc o familie numeroasa, asa ca vor adopta atatia copii cat pot creste", a spus James Haven, conform mirror.co.uk.

Se intelege ca cei doi isi doresc acum o fetita, pe care vor incepe sa o caute dupa Pasti. Aceasta va creste langa Maddox (6 ani), Pax (4 ani) si Zahara (2 ani). Cuplul mai are si o fiica naturala, pe Shiloh, in varsta de un an.

"Angie si Brad vorbesc mereu despre cat de mult au avut de invatat de la acesti copii. Angie i-a salvat viata Zaharei din multe puncte de vedere si mai sunt o gramada de alti copii ale caror vieti ar putea fi salvate. Angie nu conteneste sa vorbeasca despre asta", sustine fratele ei, James.

Angelina a spus de curand ca dorinta arzatoare de a adopta un copil i s-a aprins atunci cand a filmat in Cambodgia, pentru "Tomb Rider". "M-au impresionat foarte mult tara si oamenii care au trecut prin atat de multe incercari! Mi-a fost foarte clar ca fiul sau fetita mea se afla acolo, ca era cineva caruia ii era menit sa faca parte din familia mea", spune Jolie.

Adoptia ar putea inchide gurile rele care sustin ca paradisul celor doi se cam clatina. "Daca ar avea probleme in casnicie, ei n-ar face in ruptul capului acest pas. Lucrurile merg mai bine ca oricand", a afirmat James.