Regizorului francez Claude Lelouch i s-a furat unicul exemplar al scenariului noului film, scrie News.ro. Furtul a avut loc pe bulevardul Hoche, in departamentul 8 al Parisului, in fata casei de productie Les Films 13, cand cineastul s-a intors din vacanta.

Claude LelouchFoto: tiff.ro

Pentru Claude Lelouch, care "a lansat un apel" jefuitorilor sai si "asteapta un miracol", bunurile reprezinta o comoara pretioasa care a disparut pentru ca este vorba de unicul exemplar al muncii sale. Ceea ce este mai rau, i-au fost furate si caietele cu notite pe care le-a scris de-a lungul a 50 de ani.

"Mi-au furat valizele magice, cele care m-au insotit toata viata si in care era inspiratia mea", a marturisit el pentru Le Parisien, adaugand ca a depus o plangere la Politie.

Regizorul a pierdut odata cu scrierile sale si 15.000 de euro, cheile, ceasul.

Scenariul la "Oui et Non" era povestea a doua mari familii care treverseaza un secol, din 1937 pana in zilele noastre, prin muzica, cinema, politica. O fresca umana, in stil Lelouch.

Pentru FranceInfo, realizatorul legendarului film "Un homme et une femme" a declarat ca a fost obligat sa amane filmul "cel putin un an".