Fie ca este vorba de incasarile de pe urma unor concerte, fie ca este vorba de banii obtinuti de pe urma vanzarii unor albume sau parfumuri, un lucru e cert: vedetele care au fost active anul trecut s-au ales cu zeci de milioane de dolari. Pe primele locuri – cele care au trecut de prima tinerete.

Cel mai bine a castigat Madonna - 72 de milioane de dolari. Desi in vara acestui an implineste 50 de ani, cantareata este la fel de activa si controversata ca si in tinerete. Ea ramane in fruntea clasamentului datorita incasarilor din turneul sau “Confessions”, din

vanzarea albumului cu acelasi nume si din contractele sale cu postul NBC.

Ea este urmata de Barbra Streisand - 60 de milioane de dolari. Vedeta de 65 de ani a obtinut acesti bani din concertele sustinute asta-vara, in Europa, dupa ce s-a retras oficial in 2000. Multi au considerat pretul biletelor exagerat de mare. Costau in jur de 300 de dolari, fata de cele la un concert Rolling Stones, care erau la jumatate.

Pe locul 3 - Celine Dion - 45 de milioane de dolari. La cei 39 de ani ai sai, diva a castigat acesti bani in mare parte din seria de spectacole “A New Day”, sustinute la celebrul hotel-cazinou Caesars Palace din Las Vegas. In cei 5 ani, cat a cantat aici, a fost aplaudata de 3 milioane de persoane.

Nici Shakira nu se lasa mai prejos. Ea ocupa locul 4 - cu 38 de milioane de dolari. O mare parte din acesti bani provin din cele 111 concerte, sustinute din Mexic pana in India.

Locul 5 - Beyoncé - 27 de milioane de dolari. Fosta componenta a trupei Destiny's Child nu s-a multumit numai sa cante. A aparut intr-o serie de reclame pentru firme precum American Express, L'Oreal si Samsung.

Printre numele cunoscute din acest top, se mai numara Gwen Stefani (26 mil.), Christina Aguilera (20 mil.), Nelly Furtado (7 mil.), Jennifer Lopez (6 mil.) si Sheryl Crow (6 mil.).

In ciuda scandalurilor in care a fost implicate, Britney Spears continua sa se afle pe lista celor care castiga bine din muzica. De unde a adunat 8 milioane de dolari in cont? De pe urma vechilor sale hituri si a parfumului sau “Curious”, care s-a vandut neasteptat de bine.