Familia vedetei Britney Spears dezvaluie noi detalii despre cat de periculos poate fi managerul si prietenul cantaretei, Sam Lutfi, scrie eonline.com

Vineri, tatal lui Britney, Jamie, care se ocupa de proprietatile vedetei pana cand aceasta va fi eliberata din spital, a cerut si a obtinut un mandat temporar de restrictie impotriva lui Lutfi. Mandatul a fost confirmat de tribunal, luni.

Marti, tribunalul a emis un document care contine ordinele de restrictie dar si o ravasitoare declaratie a mamei lui Spears, Lynne. Ea il descrie pe Osama (Sam) Lutfi, prietenul constant al vedetei, drept o persoana care ar face orice sa aiba control asupra lui Britney. Administrarea de droguri, taierea telefoanelor sau intruziunea in viata ei privata sunt acuzatiile aduse de Lynne lui Lutfi. (Click pentru a citi documentul si declaratia lui Lynne, in original, in format PDF)

Ea declara ca Britney l-a cunoscut pe Lutfi undeva in jurul lui octombrie 2007, cand acesta "s-a mutat aproape de tot in casa vedetei cu scopul de a prelua controlul asupra vietii, casei si finantelor acesteia".

Ordinul de restrictie il impiedica pe Lutfi sa se apropie mai mult de 230 de metri de spitalul unde este internata Spears.

In replica, Osama Lutfi a declarat ca parintii cantaretei nu o vor putea conduce pentru totdeauna.