Jerry Springer, prezentatorul scandalosului talk-show care ii poarta numele, a implinit 64 de ani. Cu aceasta ocazie, el a tinut sa-si exprime opiniile referitoare la politica americana si la viitoarele alegeri prezidentiale din SUA.

"Ca un democrat ce sunt, recunosc ca avem pentru prima data, o jena datorita bogatiei de optiuni. Avem doi candidati minunati, si vorbesc serios. Am fost un suporter al lui Hillary Clinton in ultimii ani si cred ca ea ar fi un presedinte minunat, minunat. Daca se va dovedi ca Obama va fi candidatul, atunci Dumnezeu sa-l binecuvanteze. Este un talent incredibil si voi fi extrem de incantat sa il sprijin", a declarat Jerry Springer, citat de Entertainment Tonight.

El sustine ca desi nu il sustine personal pe John McCain, nu poate spune nimic rau despre el. "Pentru prima data americanii vor merge la vot fara sa aiba sentimentul ca trebuie sa voteze cel mai bun rau", a incheiat prezentatorul.

La implinirea frumoasei varste, Jerry Springer nu a putut sa uite si de planurile de viitor ale carierei sale. "Pentru urmatorii ani voi continua sa fac talk-show-ul. Desi sincer sa recunosc, nu stiu nimic sigur. Ma gandesc la el tot timpul. Nu trece o zi fara sa ma gandesc si fara sa vorbesc despre el", a declarat, incantat, Springer.