Desi se zvoneste ca Angelina Jolie si Brad Pitt asteapta deja un al cincilea copil, miercuri, cei doi, abia au finalizat adoptia celui de-al patrulea, Pax, scrie revista People.

Adoptia a fost incheiata oficial la un tribunal pentru copii la Los Angeles. Brad si Angelina l-au vazut impreuna pentru prima data, pe Pax, in noiembrie 2006. Doar Angelina l-a putut adopta pe micutul Pax, acum in varsta de patru ani, primavara trecuta din Vietnam. Conform legii, in Vietnam, copii nu pot fi adoptati de cupluri casatorite. Copilul a inceput sa poarte numele de familie Jolie-Pitt chiar din mai 2007, desi Brad nu era trecut ca tata adoptiv in acte. Cei doi insa au dorit sa fie parinti comuni ai micutului.

In Vietnam, finalizarea adoptiei a avut loc in martie 2007 dar era nevoie si de recunoasterea ei in SUA.

La plecarea de la tribunal, Angelina tinea in mana, ursuletul lui Pax. Familia a tinut o mica ceremonie dupa semnarea actelor, relateaza eonline.com. La scurt timp, ea si Brad au plecat neinsotiti de copii pentru a cina cu Clint Eastwood, scrie US Weekly.

Brad si Angelina mai au inca trei copii: Maddox, de 6 ani; Zahara, in varsta de 3 anisori si Shiloh, care va implini 2 ani in mai anul acesta, conform Entertainment Tonight.