Sacha Baron Cohen, actorul care i-a intruchipat pe Borat sau Ali G, s-a deghizat de data aceasta in Bruno. Personajul Bruno este un excentric jurnalist de moda austriac. Imbracat in costum asemanator stewardeselor si cu ajutorul unui complice, Cohen a reusit sa filmeze o scena in aeroportul Mid-Continent din Wichita, Statele Unite.

Scena urmeaza sa apara in viitorul sau film care va purta numele personajului, Bruno, scrie revista "People".

Incidentul minor cauzat de manifestarile actorului a atras atentia administratiei aeroportului care a anuntat ca va reevalua politica de permisiune a camerelor de filmat in incinta, scrie Associated Press.

Actorul Sacha Baron Cohen este obisnuit cu repercusiunile. Pentru show-ul pe care il are la HBO, Sacha interpretandu-l pe Bruno, un reporter de la televiziunea austriaca Gay, a scapat usor ranit dintr-o confruntare cu niste surferi nervosi pe care i-a intervievat.

Dupa "Borat" care a fost un succes de critica dar si comercial pentru marele ecran, se asteapta ca "Bruno" sa atinga acelasi nivel. Filmul va trata viata sociala si sexuala a americanilor privita prin ochii unui strain.

Urmariti secventa facuta de Bruno in aeroport. Sursa: Youtube