Dupa cum a aflat Life.ru din surse demne de incredere, guvernatorul regiunii Ciukotka, Roman Abramovici, se va desparti peste cateva luni de viata de holtei. La sfarsitul saptamanii trecute, oligarhul si-a oferit inima si sufletul frumoasei si talentatei creatoare de moda Dasa Jukova, in varsta de 25 de ani.

Fireste, scrie publicatia citata, tanara nu a refuzat, ba dimpotriva s-a aratat nerabdatoare sa devina sotia celui mai invidiat burlac al tarii. Roman asteapta de cateva luni acest moment istoric: chiar daca patronul clubului Chelsea doreste de multa vreme sa-si lege destinul de cel al prietenei sale, cuvintele magice le-a rosit in ziua in care Dasa a implinit 25 de ani.

„Nici macar nu s-au retras, nu au cautat un coltisor mai ascuns, au vorbit despre preconizata nunta chiar aici, la masa, nu departe de bar”, au impartasit pentru Life.rus, martorii acestei frumoasei scene, cand Abramovici a dezbatut cu Dasa viitoarea lor viata de familie. „Sunt de acord, desigur, sa fiu sotia ta!”, a spus Jukova.

Potrivit martorilor involuntari ai scenei, in momentul in care miliardarul a cerut-o in casatorie, chipul Dasei emana o lumina apare, o stralucire deosebita ii infrumusetau ochii, de parca ar fi spus: „aparent sunt linistita, dar in realitate pot sa mor de fericire!”