Americanii prezenti la concursul "America's Got Talent" nu vor uita prea usor seara de marti, cand au asistat la prestatia gemenelor din trupa Indiggo. Gabriela si Mihaela Modorcea l-au facut invidios pe Frank Sinatra. Invidios ca nu poate iesi din mormant, sa ajunga pe scena pe care se canta piesa lui,"New York, New York" si sa ia microfonul de la gura fetelor. Nici microfonul, dar nici painea de la gura nu le-a luat-o, pentru ca fetele, dupa rugaminti, insistente si mult tupeu, au reusit sa-si negocieze calificarea pentru etapa din Las Vegas.

"Aveti tot ce va trebuie, in afara de voce"

Imbracate in fuste de-o palma, jachete argintii si bluze transparente - cam ca si prestatia lor -, Gabriela si Mihaela au venit in fata juriului alcatuit din actorul David Hasselhoff, Sharon Osbourne (sotia lui Ozzy Osbourne) si Piers Morgan. "Ne-am nascut in Romania, dar am stiut dintotdeauna ca America este locul in care ne putem indeplini visele. DA, putem castiga concursul!", au strigat surorile.

Hasselhoff le-a catalogat rapid drept "fetele Dracula care-au venit aici sa ne faca de hac", dar asta nu le-a oprit pe bucurestence. Nu le-a oprit nici macar semnalul sonor care a anuntat, dupa 30 de secunde, ca pot parasi scena, poate chiar in liniste. Surorile Modorcea au continuat insa cantarea si miscarile lascive in rasetele publicului care isi incrucisa bratele deasupra capului, in semn de X: "Go home!".

Hasselhoff a trecut prin diverse stadii: de la frecatul tamplelor, la ras si apoi la intorsul cu spatele, in timp ce Sharon Osbourne si Piers Morgan s-au "rezumat" la a rade jenati. La sfarsitul piesei, Hasselhoff a concluzionat: "A fost cam inspaimantator. Pentru ca America e tara tuturor posibilitatilor, o sa va dau si eu o posibilitate: de a va intoarce la Bucuresti. Dracula are nevoie de voi", in timp ce Osboune a fost mai impaciuitoare: "Va voi da a doua sansa".

"Nu! Nu plecam acasa! Vrem sa ajungem vedete aici pentru ca meritam!", si-au incordat muschii cele doua gemene . Incantat de tupeul romancelor, publicul le-a cerut cu aplauze. Pentru ca un vot era contra, iar altul pro, decizia lui Piers ar fi dat rezultatul final. Acesta le-a intrebat: "De ce ati merita voi sa va calificati?" - "Pentru ca suntem unice, suntem invincibile si suntem gemene!".

Pentru a demonstra inca o data ca pot sa cante, cele doua s-au dezbracat de jachete. Piers le-a dat insa motivul real pentru care se prelungea toata discutia: "Aveti tot ce va trebuie, in afara de voce".

Cu toate astea, ca si in filmele americane, steagul cu stelute albe invinge intodeauna. Piers - impresionat de faptul ca fetele au batut atata drum pentru a-si indeplini visul in America - le-a mai acordat si el o sansa: "Ati venit tocmai din Romania si ati luptat ca sa ajungeti aici. Voi chiar traiti visul american, raspunsul meu este da, puteti merge mai departe".

Cheeky Girls - The Return

Calificarea pentru Los Angeles ar putea deveni, pentru Gabriela si Mihaela, o repetare a povestii Cheeky Girls. Si surorile Irimia, tot gemene, au plecat in alta tara, dupa ce in Romania nu au avut parte de succes. Acestea au venit in Anglia pentru a participa la un concurs similar, Popstars. In urma piesei cantate, Cheeky Girls au fost catalogate printre cele mai proaste trei aparitii si li s-a spus sa nu mai vina a doua oara la preselectie.

Ca si in cazul fetelor Cheeky, si surorile Modorcea sunt impresariate de propria mama. La editia Eurovision 2006, trupa Indiggo a starnit un scandal, acuzand ca nu s-ar fi calificat din cauza proastei functionari a liniilor de televoting. Telespectatorii, desi ar fi vrut, nu ar fi putut sa le voteze, motiv pentru care trupa a cerut despagubiri in valoare de 100.000 de euro.

Avand in vedere succesul pe care Cheeky Grils l-au avut in Marea Britanie, si Indiggo s-ar putea pregati de o mutare. Pana atunci, ar putea invata cate ceva din manierele englezesti la un ceai cu britanica Sharon Osbourne, asta daca nu o vor invita cu un "Let's have a five o'clock tea, BABY!!".

"New York, New York" la Indiggo