Cantaretul nu a mai primit viza de intrare in SUA, desi are programat un turneu in aceasta vara. Boy George intentiona sa cante si pentru gunoierii din New York alaturi de care a efectuat cateva zile de munca in folosul comunitatii. Motivul refuzului dat de autoritatile americane este procesul pe care fostul solist al trupei Culture Club il va avea in noiembrie la Londra dar si trecutul sau infractional.

Reprezentantul artistului a declarat ca Boy George este devastat deoarece nu va putea canta in Statele Unite, pentru prima data dupa zece ani. Echipa de avocati a cantaretului va lupta din greu sa convinga totusi autoritatile sa se razgandeasca.

"George este socat de decizie si avocatii sai din SUA se ocupa sa convinga autoritatile sa se razgandeasca. El nu este condamnat pentru nimic inca la Londra si exista prezumtia de nevinovatie pana la proba contrarie", a declarat managerul artistului.

Cantaretul, pe numele real George O'Dowd, a fost acuzat in februarie de rapire de libertate de catre un escort masculin. Acesta a sustinut ca a fost legat in lanturi de perete in apartamentul cantaretului din Londra. George a pledat nevinovat si a iesit pe cautiune. Procesul va avea loc in noiembrie.