Tripla sarbatoare pentru Britney Spears: pe 2 decembrie, cantareata isi va lansa, odata cu cel de-al saselea album - "Circus", si parfumul "Hidden Fantasy". In aceeasi zi, Spears implineste 27 de ani.

Britney a colaborat cu firma de parfumuri Elizabeth Arden, conform livenews.com. O sursa din interiorul companiei a declarat ca parfumul va avea note de vanilie si cirese. Cantareata si-a imprumutat, in trecut, numele altor parfumuri: Curious, Fantasy, In Control, Midnight Fantasy, Curious Heart and Believe. Sursa a adaugat ca "Hidden Fantasy este la fel ca si celelalte doua parfumuri Fantasy. Singura diferenta este ca flaconul are culoare rosie".

Anul acesta, Britney a castigat 17 milioane de euro doar din vanzarea parfumurilor. Specialistii sunt de acord ca trecutul agitat si caderea psihica a cantaretei au crescut popularitatea parfumurilor si au dus la vanzari mai mari.

Printre alte vedete care si-au lansat parfumuri de-a lungul timpului se afla Jennifer Lopez, Paris Hilton, Sarah Jessica Parker si Victoria si David Beckham.