Mihaela Radulescu a facut plangere la Sectia 26 Politie, in noapea de vineri spre sambata, impotriva unui fotoreporter si a unui sofer de la cotidianul "Libertatea", pe care ii acuza ca au hartuit-o, scrie Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, vineri, in jurul orei 21:50, a fost sesizata Politia in legatura cu faptul ca Mihaela Radulescu este implicata intr-un conflict cu angajati ai cotidianului "Libertatea", in parcarea Rin Grand Hotel.

Mihaela Radulescu il acuza pe fotoreporter ca i-a facut fotografii si i-a incalcat dreptul la imagine, iar pe sofer ca a urmarit-o cu masina prin parcarea hotelului, a precizat Ciocan.

In timpul scandalului, pentru ca fotoreporterul a continuat sa ii faca fotografii, Mihaela Radulescu a luat din masina ziarului "Libertatea" un rucsac in care erau aparatul de fotografiat si alte bunuri. Totodata, soferului i-a luat cheile masinii, o legitimatie si cartela de acces in parcarea hotelului.

Dupa venirea politiei, Mihaela Radulescu le-a inapoiat obiectele si documentele luate din masina.

"Nu sunt dispusa ca cetatean al Romaniei sa mi se incalce toate drepturile de catre un trust elvetian de presa. Nu sunt dispusa sa se incalce nici Constitutia Romaniei, nici dreptul meu la imagine. I-am spus fotografului ca m-a agresat, am alergat dupa el. A incercat soferul lui sa ma omoare cu masina. Asta e toata povestea", a spus Mihaela Radulescu.

Atat fotoreporterul, cat si soferul au dat declaratii la Sectia 26 de Politie, in noaptea de vineri spre sambata, in legatura cu incidentul, fara a depune vreo reclamatie la adresa Mihaelei Radulescu.