Fanii lui Paris Hilton o vor putea vedea pe vedeta lor preferata pe marile ecrane, in thriller-ul musical Repo! The Genetic Opera. Lansarea oficiala in Romania va avea loc pe 10 iulie 2009, informeaza Transilvania Film.

Repo! The Genetic Opera este o adaptare a unui celebru musical de scena, regizat de Darren Lynn Bousman, creatorul a trei filme din celebra serie Saw.

Actiunea filmului se petrece in anul 2056, cand o companie pe nume Geneco a inventat o oferta speciala de finantare a transplantului de organe. Acestea raman in proprietatea companiei pana la terminarea perioadei de creditare. Clientii rau-platnici au parte de un tratament special: Geneco isi va recupera “investitia” cu ajutorul unui asasin chirurg, numit Repo-Man.

Paris Hilton interpreteaza rolul lui Amber Sweet, fiica presedintelui de la Geneco. Vedeta a fost aleasa in urma unui casting la care au participat peste 30 de actrite si cantarete. In distributia filmului se mai regasesc nume ca: Paul Sorvino, Alex Vega si Sarah Brightman.

Repo! The Genetic Opera va putea fi vizionat la Cluj-Napoca in cadrul celei de-a opta editii a Festivalului International de Film Transilvania, desfasurat in perioada 29 mai - 7 iunie. Lansarea oficiala în Romania va avea loc pe 10 iulie 2009.

Pana in prezent, Paris Hilton a avut 19 aparitii oficiale in filme sau seriale, dar controversata vedeta este mai degraba cunoscuta pentru o serie de aparitii in clipuri porno.