Trupa Depeche Mode a anuntat oficial ca nu poate reprograma nici unul dintre concertele anulate in perioada 12 mai - 8 iunie, informeaza Emagic Entertainment, intr-un comunicat. Printre acestea se numara si spectacolul ce urma sa aiba loc in Parcul Izvor din Bucuresti.

Cei care au achizitionat biletele pentru concertul din 16 mai pot recupera valoarea acestora sau le pot preschimba cu bilete la festivalul B'estfest, la tarife speciale.

Pentru cei care doresc sa isi recupereze banii, ei pot face acest lucru la punctul de vanzare de la care si-au achizitionat biletele. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid, intr-un interval de 12 saptamani de la data de 12 iunie.

Depeche Mode a anuntat vineri ca vor fi anulate toate cele opt spectacole in aer liber incluse in turneul Tour of the Universe care nu au avut loc la data stabilita, cu toate ca, in ultimele saptamani, reprezentantii trupei si organizatorii locali au incercat sa gaseasca o solutie de a le reprograma.

Depeche Mode regreta faptul ca programul nu le va permite sa ajunga in toate orasele incluse initial in turneu, dar isi doresc sa poata concerta pentru fanii din aceste tari in viitorul apropiat.

"Am sperat pana in ultimul moment ca trupa va reusi reprogramarea spectacolelor anulate, iar din discutiile cu managementul trupei a reiesit ca revenirea la Bucuresti era una dintre prioritatile membrilor Depeche Mode. Din pacate, programul incarcat al trupei nu a permis includerea niciunui concert in pauzele de turneu, dar stim ca Dave, Martin si Andy si-au dorit foarte mult sa concerteze din nou in fata fanilor romani", a declarat Laura Coroianu, director executiv Emagic.