Cantaretul George Michael a fost arestat vineri seara, dupa ce masina sa s-a ciocnit cu un camion pe o autostrada din sudul Angliei, informeaza SkyNews. Artistul isi recapatase recent carnetul de sofer, deoarece in 2007 a fost descoperit conducand sub influenta drogurilor.

Potrivit informatiilor, masina sa, un Land Rover argintiu in valoare de 80.000 de lire sterline, a fost avariata in urma accidentului petrecut pe A34 in apropiere de Newbury (Berkshire)

The Sun scrie ca cei aflati in apropierea accidentului s-au temut ca artistul "a murit, dupa ce a stat in masina lovita timp de 10 minute".

Artistul, care are 46 de ani, tocmai isi recapatase carnetul de sofer si dreptul de a conduce. In 2007, permisul sau fusese suspendat pentru doi ani, dupa ce a fost descoperit drogat la volanul masinii sale. De asemenea, in mai 2004, aflat la volanul unei masini BMW, el s-a lovit de balustradele de pe autostrada A40, in Acton.

Vineri seara, Michael a fost retinut de politisti, care suspectau faptul ca artistul conducea baut sau sub influenta drogurilor. El a fost dus la o sectie de politie, insa a fost eliberat dupa cinci ore, fara sa fie acuzat.

Soferul camionului a declarat ca artistul "parea complet dezorientat, ca si cum habar n-avea ce se intampla... Zicea continuu ca ii e frica sa nu ajunga la inchisoare".

Potrivit soferului, masina 4X4 condusa de cantaret a mers in zig-zag pe autostrada inainte de a se lovi "cu putere" de el.