Un nou pasaj video in care Michael Jackson canta piesa Human Nature a fost postat zilele acestea pe internet, informeaza The Sun. Secventele au fost filmate in timpul repetitiilor pentru cele 50 de concerte pe care MJ urma sa le sustina la Londra, in vara lui 2009.

Admiratorii lui MJ pot vedea o noua miscare "pinguin" la momentul 1:28 al pasajului video.

Un clip video in care starul american repeta cantecul Human Nature a fost lansat inca de luna trecuta, dar continea doar 47 de secunde. Noua varianta prezinta 108 secunde si va fi inclusa in filmul This Is It (112 minute).

Pelicula cuprinde filmari de la repetitiile pentru cele 50 de concerte din Londra. In Romania, filmul va rula in perioada 28 octombrie - 12 noiembrie, in Bucuresti, Oradea, Constanta, Timisoara, Pitesti, Cluj Napoca si Iasi.

In aceeasi perioada, va fi lansat si un dublu CD Albumul This Is It (26 octombrie - pe plan international, 27 octombrie in America de Nord).

Pe 12 octombrie a aparut un nou cantec al lui MJ, intitulat tot This Is It. Melodia a ridicat o serie de probleme imediat dupa lansare, deoarece s-a aflat ca melodia a fost inregistrata de un cantaret portorican obscur, in urma cu 18 ani. In plus, Paul Anka, co-autor al melodiei, a amenintat ca va intenta un proces pentru a-i fi recunoscute meritele.

Chiar si dupa moartea sa, MJ se situeaza printre cei mai apreciati artisti din lume. De curand, Regele muzicii pop a primit cinci nominalizari la American Music Awards, in ciuda faptului ca mai multe ziare de prestigiu din Statele Unite au contestat dreptul lui MJ de a concura.