Weekendul acesta, formatia Foo Fighters isi va difuza un show in direct pe Facebook, informeaza brandrepublic.com. Formatia lui Dave Grohl (fost baterist al trupei Nirvana) va canta in Studio 606, Los Angeles, pe 31 octombrie, la ora 04:00 (ora Romaniei). Pe 25 octombrie, 10 milioane de internauti au urmarit live, pe YouTube, concertul sustinut de U2 Pasadena Rose Bowl.

Pentru a urmari concertul, fanii trebuie sa acceseze pagina de facebook a trupei, aici. Ei sunt incurajati sa isi updateze statusul pe parcursul evenimentului si sa comenteze show-ul cu ceilalti fani. RSVP: http://bit.ly/FF_rsvp.

Pe 2 noiembrie, Foo Fighters va lansa un nou album, intitulat Greatest Hits.

Vezi aici site-ul trupei, pagina de myspace si contul de livestream.

Materialul video va fi oferit cu ajutorul Livestream si se banuieste ca va fi vazut de milioane de oameni de pe glob, mai ales dupa ce, pe 25 octombrie, concertul sustinut de Bono si colegii sai si difuzat pe YouTube live a fost urmarit de peste 10 milioane de fani U2 (conform datelor oferite de Whizz Kid Entertainment).

Un alt eveniment muzical inedit a avut loc in urma cu doua saptamani, cand concertul Robbie Williams de la BBC Electric Proms a fost transmis live in cinematografele din intreaga Europa.