Prima doamna a Frantei este noua muza a lui Woody Allen. "Nu stiu pentru ce rol, dar am spus da!", a declarat Carla Bruni pentru presa franceza, anuntand astfel ca a acceptat oferta "fantastica" a cineastului american de a juca in viitorul sau film. Filmarile incep in vara, la Paris, informeaza France 24.

"Nu sunt actrita. Poate ca sunt o nulitate. Dar nu pot scapa o ocazie ca aceasta. Cand voi fi bunica, as vrea sa fi facut un film cu Woody Allen. Este o oportunitate fantastica", a declarat Carla Bruni. Singura conditie pusa de cineastul newyorkez: Sa nu faca niciun film inaintea acestuia.

Woody Allen a venit cu aceasta idee dupa o vizita la Paris, in luna iunie, in cadrul careia a fost primit la palatul prezidential. "Carisma" sotiei lui Nicolas Sarkozy l-a fermecat pe celebrul cineast, care si-a imaginat-o "minunat" in roluri variate, a marturisit acesta. "Mi-ar placea foarte tare, de fapt", ca prima doamna Carla Bruni sa fie in distributia filmului care va fi turnat la vara la Paris, a declarat el atunci.

"Este o femeie foarte frumoasa si foarte interesanta. Cred ca este o buna actrita. Si, cu putin noroc, va fi de acord", a declarat Woody Allen despre fostul manechin italian. Filmul are pana acum in distributie actori francezi si americani si va fi turnat in limba engleza.