Piesa Another Brick In The Wall a celor de la Pink Floyd a devenit un adevarat imn pentru miscarea de rezistenta a Iranului, scrie telegraph.co.uk. Lansata in 1979, in acelasi an cu Revolutia Islamica, melodia a fost prelucrata de doi frati iranieni aflati in exil. Hey Ayatollah, Leave Those Kids Alone a inregistrat 120.000 de vizualizari de la aparitia pe YouTube, in februarie 2010.

Blurred VisionFoto: myspace.com/blurredvisionmusic

Sepp (28 de ani) si Sohl (35 de ani) traiesc in Canada, unde au pus bazele trupei Blurred Vision. Anul acesta, cei doi frati (care nu doresc sa le fie cunoscut numele de familie, pentru a nu-si pune in pericol rudele aflate inca in Iran) au realizat un remake al piesei Another Brick In The Wall, redenumita Hey Ayatollah, Leave Those Kids Alone, dupa ce au primit acceptul lui Roger Waters (membru fondator al formatiei Pink Floyd).

Videoclipul piesei a fost realizat de regizorul Babak Payami si prezinta imagini cu Ayatollahul Khamenei si cu violentele de strada ce au urmat campaniei electorale de anul trecut. Single-ul si clipul au fost lansate "pentru a-i sprijini pe tinerii din Iran si lupta lor pentru pentru libertate impotriva regimului opresiv al Republicii Islamice".

Veniturile obtinute din comercializarea piesei vor fi donate organizatiei Amnesty International, care promoveaza drepturile omului.

Vezi aici site-ul trupei Blurred Vision si pagina de myspace.