Cel mai important moment al zilei a treia de festival de la UNTOLD 2023 a fost showul susținut de Martin Garrix, cunoscutul DJ olandez mixând până de dimineață pe Cluj Arena.

UNTOLD 2023Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

A fost, din nou, înghesuială mare pe Cluj Arena (nu chiar precum la Imagine Dragons), fanii veniți să-l vadă pe Garrix petrecând alături de acesta până dimineață.

Concertul susținut de Martin a început la ora 02:30 și s-a încheiat două ore mai târziu sub lumina focurilor de artificii.

În vârstă de 27 de ani, Garrix a avut parte de un public fidel care l-a ovaționat și cu care olandezul a interacționat pe durata spectacolului de pe Cluj Arena. Olandezul este DJ-ul numărul 1 al lumii în acest moment.

De știut:

  • Martin Garrix a concertat pentru prima dată la UNTOLD în 2016 (la a doua ediție), iar apoi a mai putut fi văzut pe Cluj Arena și în 2017, 2019 și 2021.

Notă: Au fost destul comentarii pe rețelele sociale în legătură cu sonorizarea, mulți dintre cei prezenți pe Cluj Arena fiind nemulțumiți de calitatea sunetului din timpul concertului susținut de Martin Garrix.

>> VIDEO UNTOLD 2023 - Cum s-a distrat lumea în cea de-a doua zi a festivalului de la Cluj-Napoca

>> VIDEO UNTOLD 2023 - Atmosfera din prima zi de la festivalul din inima Clujului

>> UNTOLD 2023 a început - Imagini spectaculoase din prima zi de festival

>> UNTOLD 2023, program complet