Poliţia din Las Vegas a închis ancheta care o privea pe cântăreaţa americană de rap Cardi B care a aruncat microfonul în public în timpul unui concert.

Cardi B a susținut un concert în Las VegasFoto: Brian Prahl / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poliţia anunţase luni că a deschis o procedură pentru agresiune şi lovire, în urma unei plângeri depuse de o femeie care a declarat că a asistat la acest concert. Imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare, scrie News.ro.

Imagini video din timpul serii o arată pe Cardi B aruncând microfonul în direcţia unei spectatoare care tocmai aruncase conţinutul paharului ei spre ea pe scenă.

În înregistrare, persoana care a aruncat lichidul îşi cere scuze, în timp ce agenţii de pază de la concert intervin. Alte înregistrări video par să arate că interpreta ratează ţinta şi că microfonul aterizează pe un alt spectator.

„Acest caz a fost închis din cauza probelor insuficiente", a precizat joi poliţia într-un comunicat. „Nu vor fi luate alte măsuri în legătură cu acest caz”.

Incidente violente la concertele artiștilor

Nu este pentru prima dată când un artist este ţinta unor obiecte aruncate pe scenă. În ultimele luni au avut loc o serie de incidente la concerte.

În iunie, un bărbat a aruncat cu un telefon în cântăreaţa Bebe Rexha la New York, provocându-i răni. În aceeaşi lună, cântăreaţa Pink a primit din public, la Londra, o pungă care se presupune că ar fi conţinut cenuşa mamei sale.

Anul trecut, Harry Styles a întrerupt un concert la New York după ce din mulţime s-a aruncat cu un nugget de pui spre el.

În decembrie, Axl Rose, solistul trupei Guns N' Roses, s-a angajat să nu mai arunce microfonul în public la finalul unui concert, după ce un fan a fost rănit în Australia.