Cântăreața columbiană Shakira afirmă după despărțirea extrem de mediatizată de Gerard Piqué că e bine să nu ai soț și că și-a regăsit pofta de muncă, în pofida faptului că acum crește pe cont propriu doi copii, relatează Business Insider.

Shakira si PiqueFoto: Leire P J/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Artista în vârstă de 47 de ani a vorbit despre provocările cu care s-a confruntat în timpul relației cu fotbalistul spaniol și după despărțirea de acesta într-un interviu acordat podcastului găzduit de Zane Lowe pe Apple Music, afirmând că simte că muzica ei a înflorit din nou de când a rămas singură.

„Într-un fel, e cam bine să nu ai un soț. Nu știu de ce, mă trăgea în jos”, a spus ea. „Era uneori ceva în genul unei relații de dragoste-ură fiindcă eșuam de fiecare dată când trebuia să fiu târâtă în studio să îmi fac munca”, a explicat Shakira.

„Simțeam că îmi las familia singură. Au fost momente când sincer nu mi-a plăcut. Știi, am simțit vină. M-am simțit sfâșiată”, a relatat cântăreața.

Ea spune însă că după despărțirea de Piqué și mutarea la Miami cu cei doi fii ai lor lucrurile sunt „total diferite”. „Acum simt că vreau să muncesc. Simt că vreau să scriu cântece. Simt că vreau să fac muzică. Este o nevoie compulsivă a mea pe care nu am simțit-o înainte”, a mai spus Shakira.

Cântăreața a dezvăluit însă că la început lucrurile nu au fost ușoare.

Shakira spune că muzica este „lipiciul” care a ajutat-o să treacă peste despărțire

„A trebuit să adun bucățelele în care am fost sfâșiată și să le pun toate laolaltă iar muzica a fost lipiciul să fac asta chiar dacă acum este o provocare mai mare fiindcă acum sunt responsabilă de acești doi copii, acești doi micuți care depind de mine atât de mult. Și sunt o mamă singură, nu am un soț care să mă ajute cu ceva”, a mai spus cântăreața.

Ea și Piqué au doi copii, Milan în vârstă de 11 ani, și Sasha în vârstă de 9 ani. Cântăreața și fotbalistul spaniol au ajuns la un acord în privința custodiei lor în aprilie anul trecut după o despărțire extrem de mediatizată în 2022, Shakira acuzându-l public pe Piqué de infidelitate într-o nouă melodie lansată după separare.

Cei doi au format un cuplu timp de 11 ani, fără să se căsătorească, chiar dacă Shakira pare să se refere la fotbalist ca fostul ei soț.

În noiembrie anul trecut cântăreața columbiană a scăpat și de problemele juridice din Spania, unde Fiscul o acuza de evaziune. Ea a ajuns la un acord cu procurorii înainte de începerea procesului și a plătit o amendă pentru a scăpa de acuzațiile penale.