Edvin Marton, unul dintre cei mai cunoscuti, electrizanti si originali violonisti din Europa, va aduce celebrele acorduri de vioara intr-o incursiune muzicala incendiara pe data de 11 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti. Show-ul "Prince of the Violin" va fi o reprezentatie de neuitat, un concert emotionant ce va include, alaturi de piese clasice indragite interpretate intr-o maniera noua, compozitii originale intr-un spectacol mult asteptat de publicul din Romania.

Edvin Marton la BucurestiFoto: Amphitrion

Cu o energie muzicala si o putere artistica rasunatoare, show-ul "Prince of The Violin" va fi sustinut intr-o maniera nemaiintalnita. Spectacolul va imbina sunete clasice si rock, aranjamente unice ale celor mai cunoscute compozitii clasice, dar si hituri originale ce l-au transformat intr-unul dintre cei mai renumiti violonisti la nivel mondial si i-au adus numeroase distinctii, printre care si discurile de Aur si Platina in Europa, Rusia si China.

Nascut intr-o familie de muzicieni, Edvin Marton a inceput sa studieze vioara inca de la varsta de 5 ani, profesori fiind parintii sai. La doar 8 ani a fost admis la cea mai prestigioasa scoala de muzica din Rusia unde a si sustinut primul sau concert la varsta de 12 ani alaturi de Orchestra Simfonica din Moscova. De-a lungul adolescentei sale a castigat numeroase premii, dar si o bursa la prestigioasa scoala de muzica Juilliard din New York ce l-a propulsat in randul unora dintre cei mai indragiti violonisti din lume. In 2006, Edvin Marton a compus aranjamentul muzical pentru reprezentatia lui Evgeni Plushenko in cadrul Jocurilor Olimpice de Iarna de la Torino, program rasplatit cu medalia de aur in cadrul competitiei. Doi ani mai tarziu, artistul a castigat premiul cel mare Eurovision intregindu-si palmaresul cu un premiu MTV si un trofeu Emmy pentru Cea mai Buna Compozitie Muzicala a anului.

Biletele pentru concertul Edvin Marton - Prince Of The Violin de la Sala Palatului vor fi disponibile incepand de maine, 7 august, la preturi cuprinse intre 85 si 235 lei si vor putea fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, de la casa de bilete a Salii Palatului si online, de pe www.myticket.ro. Evenimentul este organizat de Amphitrion.