Hillary Clinton a aparut “live from New York”, alaturi de Amy Poehler, actrita care o interpreteaza in celebrul show “Saturday Night Live”. Hillary a declarat ca indrageste modul in care Amy joaca personajul in emisiune.

Emisiunea de pe NBC prezinta frecvent scheciuri cu candidatii pentru prezidentiale. Dar de data asta, comentariile din emisiune au ajuns si in campania electorala efectiva. Martea trecuta, in cadrul dezbaterii Clinton – Obama, Hillary a citat dintr-un scheci “SNL” in care Amy “Clinton” era neglijata de presa in timp ce jurnalistii ii acordau prea multa atentie lui Obama.

Clinton a avut un drept la replica fata de scheci in dezbaterea de marti. “Pot sa subliniez faptul ca, in ultimele dezbateri, se pare ca mereu primesc eu prima intrebare? Nu ma deranjeaza, sa stiti, si sunt incantata sa raspund dar mi se pare un pic curios, si daca cineva a vazut “Saturday Night Live”, poate ar trebui sa-l intrebam pe Barack daca se simte confortabil sau mai are nevoie de o perna?” a comentat Hillary.

Ea a aparut in emisiunea de sambata aceasta, dupa o noua falsa dezbatere “SNL”, intr-un material denumit “raspuns editorial”. “Scena pe care ati urmarit-o a fost o reconstituire, intr-un fel, a dezbaterii de marti, si nu un gir acordat unui candidat in detrimentul celuilalt. Pot sa va spun cu incredere ca, atunci cand am intrebat daca as putea s-o interpretez ca pe un gir, mi s-a raspuns clar: „Nu, absolut”. Totusi, m-a distrat mult scheciul acela, pentru ca pur si simplu ador felul in care Amy ma interpreteaza”, spune Hillary in discursul sau din cadrul emisiunii.

Desi a glumit ca ar trebui sa nu se faca politica in seara aceea, Hillary a citat cateva state, care vor avea alegerile primare pe 4 martie, chiar in clasica replica de deschidere a emisiunii: „Mi-as dori sa profit de aceasta ocazie si sa le spun tuturor americanilor, fie ca sunt din Ohio, Texas, Rhode Island sau Vermont, Pennsylvania sau oricare alt stat ca, in direct din New York, urmariti Saturday Night”!

Puteti urmari aparitia lui Hillary Clinton direct pe site-ul emisiunii, apasand aici.