FUN
Bancul zilei: Astronautul băutor de bere Ce spune un astronaut căruia îi place berea?
Bancul zilei: Inginerul nuclear chinez Într-o centrală nucleară americană era un inginer chinez. Scund şi slab, acesta era ţinta glumelor proaste făcute de colegi, glume la care, oricât de proaste ar fi fost, nu se supăra niciodată.
Bancul zilei: Examen la Academia Navală Examen de absolvire la Academia Navală: - Ce faci dacă în faţa navei vine un uragan straşnic, chiar când eşti aproape de ţărm?
Bancul zilei: Moldovenii și românii Un român și un moldovean stau de vorbă:- Bre, moldovene...
Bancul zilei: În holul Parlamentului La Parlament se întâlnesc doi parlamentari ce se plimbau pe hol, privind tablourile de pe pereți.
Bancul zilei: Auzul și majorarea pensiilor Un pensionar avea impresia că băbuţa lui nu prea mai aude şi se gândeşte să o testeze. Merge într-un colt al camerei şi-i spune: – Auzi? Ne măresc pensiile!
Bancul zilei: Ardeleanul la cramă Fericit că se ridică restricțiile, un ardelean dă fuga la cramă: - O litră de pălincă, vă rog !
Bancul zilei: Eroarea și legile lui Murphy Un individ homo tare sapiens a uns cu unt o felie de pâine, după care a turnat nişte dulceaţă. Din greşeală, felia i-a căzut pe covorul cel nou, dar nu a căzut cu faţa unsă în jos.
Bancul zilei: Polițistul la pescuit Un poliţist este la pescuit. După un timp pescuiește vestitul...
VIDEO Cum ar putea arăta prima zi de antrenament după ieșirea din izolare Lumea a luat o pauză importantă de la mișcare din cauza pandemiei de coronavirus, iar revenirea activităților este așteptată de mulți cu mare interes.
Bancul zilei: Admitere la facultate O bunicuță se prezintă la examenul de admitere la facultate. Ia toate examenele cu brio și intră. Totuși, examinatorii, curioși, o intreabă la ce ii mai trebuie școală la vârsta asta
Bancul zilei: Amenda - Domnule polițist, cineva mi-a furat bicicleta!
​Bancul zilei: Divorț în perioada coronavirusului Nevasta ardeleanului bagă divorț. La judecător: – Domnule, de două luni suntem singuri în casă în carantină și nu am făcut încă dragoste!
Bancul zilei: În vizită la socri Ginerele vrea să ajungă acasă la socri. Mama soacră îi explică: - Piaţa Unirii, 12. Când ajungi...
Bancul zilei: Turism la munte Fericit că s-au redeschis hotelurile, un turist creștin hotărăște să meargă la munte. Neavând prea multe lucruri de făcut într-o zi merge în drumeție de capul său.
Bancul zilei: Redeschiderea școlii Dimineața, mama trezește copilul:- Hai, trezirea, știi că s-a terminat carantina și reîncepe școala!
Bancul zilei: Ardelenii la hotel Doi ardeleni la oraş sunt cazaţi într-un hotel la etajul 20, iar liftul nu merge. Se apucă ei să urce pe scări. Pe la etajul 5, Ion către Gheorghe: - Gheo, am să îţi zic ceva…
Bancul zilei: Relaxare totală Soțul către soție: - Dragă, am observat că, de fiecare dată când ne certăm...
Ce poți să faci pe Facebook de Paște: teatru, sport sau ateliere de artă Pentru a-i încuraja pe români să stea acasă de Paște, Facebook le propune o serie de activități care se vor desfășura pe platformă. Iată câteva iniţiative culturale, evenimentele și activitățile sportive care vor avea loc în acest weekend şi vor fi transmise live pe Facebook.
Bancul zilei: Măicuța la împărțitul luminii O măicuță pleacă din mănăstire să ajute cu împărțirea luminii acasă la credincioși. La un moment dat întâlnește o doamnă care îi lasă o impresie profundă și o întreabă: − Nu vă supărați, dar ce lucrați dumneavoastră de aveți o mașină așa frumoasă?

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Alegeri 2020, sondaj la iesirea de la urne
Alegeri 2020, sondaj la iesirea de la urne:- Cum ati votat de data aceasta?- Cu masca, cu manusi si cu dezinfectant.- Dar cu cine ati votat?- Am pus stampila pe prima pagina, nu vedeam prea bine din cauza vizierei....
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by