Trufele cu unt de arahide si ciocolata sunt o gustare raw-vegana care va fi cu siguranta pe gustul tuturor: se pregatesc foarte rapid, sunt o adevarat “bomba” de energie si aroma, sunt sanatoase si hranitoare si se pastreaza foarte bine la frigider, astfel le aveti tot timpul la indemana cand doriti “ceva dulce” dar totusi atat de sanatos!

Ingrediente pentru 20 portii

Timp de preparare 30 min, dificultate redusa

- 100g fulgi de ovaz Nordwaldtaler

- 125g unt de arahide Mcennedy

- 100g fulgi de ciocolata neagra Belbake

- 100ml miere

- 50g seminte de susan

Intr-un bol incapator amestecam toate ingredientele. Trebuie sa avem o compozitie omogena, foarte bine legata, din care modelam trufe de marimea unei mingi de ping-pong. Asezam trufele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la rece o ora sau pana se intaresc. Puteti pregati compozitia din timp, se pastreaza foarte bine la congelator si modelati trufele cand aveti mai mult timp liber. Pofta buna!

Incearca si: